Navigation


RSS: ordinacijaTurizam u Jagodini

link, Naslovna, Stomatološki turizam,

Extra Dent!

Јагодина се налази у централној Србији и представља највећи град у Горњевеликоморавској котлини. Град је поред ауто пута, 136 километара јужно од Београда и 100 километара северно од Ниша.

Dalje...


Stomatologija i turizam

link, Naslovna, Stomatološki turizam,

Extra Dent!

Poslednjih godina postaje sve popularnije brisanja granica među zemljama i ljudima. Međutim, ne možemo zanemariti činjenicu da neke zemlje i dalje imaju veći standard od drugih. S druge strane, Srbija kao zemlja na raskrsnici istoka i zapada može potpuno i po istim standardima da odgovori na potrebe za zdravstvenom zaštitom, pri čemu cene tretmana mogu biti i do 70% manje. Zbog toga se ljudi širom sveta sve više odlučuju za ovakav vid zdravstvene zaštite koji predstavlja kombinaciju godišnjeg odmora i dobijanja zdravstvene usluge.


Plan terapije

link, Naslovna, Stomatološki turizam,

Extra Dent!

Da bi Vaš dolazak bio što efikasniji i jednostavniji preporučujemo Vam (nije obavezno) da pre dolaska u našu ordinaciju uradite sledeće:
Posetite Vašeg stomatologa i uradite pregled. Na taj način ćete se upoznati sa stanjem Vaših zuba i desni i mogućnostima njihove sanacije.
Putem e – mail – a nam pošaljite svu dokumentaciju o stanju Vaših zuba i desni, eventualnu zdravstvenu dokumentaciju i rendgenski snimak cele vilice (ortopan snimak).


Realizacija terapije

link, Naslovna, Stomatološki turizam,

Extra Dent!

Mi cemo proučiti celokupnu dokumentaciju i na osnovu toga će napraviti predlog plana sanacije Vašeg statusa zuba i desni, kao i cenu celokupnog tretmana. Prilikom Vaše prve posete našoj ordinaciji, po obavljenom prvom pregledu, naši lekari će Vam napraviti definitivni plan terapije koji može biti minimalno izmenjen u odnosu na prvobitni predlog.


Kakav kvalitet tretmana nudi stomatološka ordinacija Extra Dent

link, Naslovna, Stomatološki turizam,

Extra Dent!

Stomatološka ordiancija Extra Dent radi po najvišim evropskim standardima. Sva oprema i materijali korišćeni prilikom svakog tretmana su poreklom iz zemalja Evropske unije.