Navigation


RSS: ordinacijaDobrodošli u stomatološku ordinaciju Extra Dent

link, Naslovna, Kontakt,

Extra Dent!

U vremenima u kojim živimo zdravlje je nešto što moramo da negujemo i čuvamo jer jedino takvi možemo dragim ljudima da podarimo osmeh ! Osmeh je najlepši nakit kojim se možemo ukrasiti, te ga ne treba uskraćivati okolini. Jedino zdravi zubi garantuju lepotu vašeg osmeha!


Moderna oprema

link, Naslovna, Kontakt,

Extra Dent!

Savremenim materijalima, modernim tehnikama rada u mogućnosti smo da Vam, ukoliko imate problem, na lice vratimo blistavu belinu osmeha, a nasmešeni su samo zdravi i zadovoljni ljudi.
Posebnu pažnju smo posvetili odabiru stomatološke opreme, sve u cilju što prijatnijeg doživljaja dok terapija traje kao i mogućnostima koja ona pruža u smislu ponude najmodernijih stomatoloških tretmana.
Očekujemo Vas da u prijatnom ambijentu uz prijateljski razgovor, potpuno bezbolno rešimo sve probleme Vaših usta i zuba.

Pregled i konsultacije se ne naplaćuju.


Materijali

link, Naslovna, Kontakt,

Extra Dent!

Materijali koji se koriste u Extra Dent ordinaciji su najnovije generacije te se njima dobijaju vrhunski estecki i funkcionalni rezultati. Napominjemo da bezbolna stomatologija postoji, i da ukoliko to niste doživeli, doživite kod nas. Za što bolji rezultat i vaš lepši osmeh, ordinacija sarađuje sa renomiranim zubotehničkim laboratorijama.


Učešće u humanitarnoj radnoj akciji

link, Naslovna, Kontakt,

Somatološka ordinacija Extra Dent svojim učešćem u humanitarnoj radnoj akciji, dala je svoj doprinos porodici Milinković u rešavanju problema vezane za zdravlje zuba.